Ga terug

Hairlust Black Friday 2024

Black Friday is de grote aftrap van de kerstinkopen en de grootste koopjesdag van het jaar. In 2024 begint Hairlust Black Friday officieel op vrijdag 29 november en bij Hairlust maken we van deze gelegenheid gebruik om onze fantastische klanten te trakteren op gouden Black Friday-aanbiedingen.

Krijg vroegtijdige toegang tot Hairlust Black Friday 2024

Schrijf je in voor Black Friday 2024 en wees als eerste op de hoogte!

We openen de deuren van onze Black Friday-uitverkoop iets eerder voor onze beste klanten! Je kunt een van de eersten zijn door je hier aan te melden, zo krijg je als eerste toegang tot de geweldige aanbiedingen.

Schrijf je hierboven in, zit achterover en bereid je voor op de grootste Black Friday-uitverkoop ooit! Zo ben je er zeker van dat jouw favoriete producten niet uitverkocht zijn voordat jij ze in handen hebt.

We doen zelden acties bij Hairlust, maar op Black Friday 2024 gaan we los en bieden we de grootste kortingen ooit!

Vorig jaar vlogen de producten de winkel uit. Zorg ervoor dat je dit jaar jouw favoriete producten niet mist door je nu in te schrijven voor vroegtijdige toegang tot geweldige kortingen!

Schrijf je in voor Black Friday 2024 en wees eerder dan iedereen op de hoogte!

We zullen er alles aan doen om genoeg van onze gouden veganistische producten te hebben voor iedereen, maar onze voorraad is beperkt en zal de grote vraag waarschijnlijk niet lang aankunnen, dus schrijf je vroeg in en krijg een voorsprong op de grootste uitverkoop van het jaar bij Hairlust.

Schrijf je nu in en ontvang direct bericht zodra de grote Black Friday sale van start gaat.

Inschrijven is gratis en vereist alleen een geldig e-mailadres.

Schrijf je hier in en krijg vroegtijdig toegang tot Hairlust Black Friday 2024: