Ga terug

Recycleer en wordt beloond

Recycleer en wordt beloond.

We introduceren ons allernieuwste recyclingprogramma om de verpakking van onze producten een nieuw leven te geven en om jou de kans te geven iets goeds te doen terwijl je wordt beloond. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met de app Bower. Op Bower kunnen we ervoor zorgen dat je beloond wordt door te recycleren!

Bower is een unieke app waarmee je al je verpakkingen met een barcode kunt recycleren. Wat levert het jou op? Geld verdienen, doneren aan goede doelen of kortingsbonnen ontvangen van partnerbedrijven terwijl je iets goeds doet voor de planeet.

Je krijgt 20% korting op je volgende Hairlust bestelling door onze of andere producten te scannen en te recycleren. Installeer Bower nu, begin met recycleren en word hier beloond. Bower is momenteel verkrijgbaar in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Hoe het werkt:

step one scan
Scan en sorteer je pakketten thuis.
Plastic verpakkingen, melkpakken, metalen blikjes - alles met een barcode kan gerecycleerd worden met Bower. Scan de barcodes terwijl je jouw recycling voorbereidt.
pre-scan-1
step to deposit
Gebruik je bestaande recyclinglocatie.
Bereid je recycling voor zoals je dat normaal reeds doet. Voeg je vuilnisbakken of lokaal recyclingbedrijf toe als je ze niet op de kaart kunt vinden.
carrying
step three reward
Recycleer en krijg je beloning.
Gebruik de app om te bevestigen waar je bent. Je wordt beloond met punten of geld dat je kan opnemen met jouw bankrekening, kan doneren aan een goed doel of korting kunt krijgen op toekomstige aankopen.
scan-package-1