Ga terug

Inspiratie

Laat je inspireren door de producten die anderen ook gebruiken

Boost het volume van je haar

Het kan voor iedereen moeilijk zijn om die dikke, volumineuze look te krijgen, vooral als je al te maken hebt met dunner haar. Wanneer je ook last hebt van plat en futloos haar, sluit je dan aan bij onze andere klanten en ontdek onze Volume Wizard™ collectie, die is ontworpen om dunnere lokken een prachtige volumineuze look te geven.

Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Hair Powder

Stijlvolle opsteekkapsels

Opsteekkapsels zijn er in vele stijlen, van strak tot rommelig of elegant. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu te maken hebt met vet haar of je klaarmaakt voor een chique avondje uit. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en leer hoe je een prachtig opsteekkapsel kunt maken met behulp van de onderstaande producten!

Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Spray

Alles wat jouw krullen nodig hebben

Het goed verzorgen van krullend haar is een lastig proces, maar zolang je de beste producten voor krullend haar gebruikt, zit je goed. Ontdek onze populaire producten voor krullend haar die onze klanten steeds weer kiezen voor het stylen en verzorgen van hun prachtige krullen!

Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Duo

Volumineuze bob

Lift je boblijn naar nieuwe hoogtepunten met een volumineuze twist. Dit kapsel speelt met textuur en volume, waardoor je bob een extra volle boost krijgt. Hieronder hebben we de populairste producten verzameld die onze klanten verkiezen om deze look te creëren.

Thermal Shield™ Heat Protectant
Thermal Shield™ Heat Protectant
Volume Wizard™ Hair Powder

Verhelp hoofdhuidproblemen

Het kan heel vervelend zijn om een droge en jeukende hoofdhuid te hebben - of roos. Gelukkig zijn er producten die kunnen helpen. Hieronder hebben we de populairste producten verzameld die door onze klanten worden gekozen voor het verzorgen van de hoofdhuid.

Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Elegante krullen

Ontdek het geheim van mooie, hittevrije krullen zonder je haar te beschadigen. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ervaar hoe ook jij elegante krullen kunt creëren. Bekijk hieronder de favoriete producten van onze klanten!

Bamboo Heatless Curls Kit
Bamboo Heatless Curls Kit
Final Touch™ Hair Spray

Krul benodigheden

De verzorging van krullend haar vereist veel aandacht voor elk detail, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bekijk hieronder onze selectie van essentiële producten voor krullend haar, gekozen door onze klanten om je prachtige krullen moeiteloos te verzorgen en te onderhouden.

Bamboo Defining Brush
Bamboo Defining Brush
Curl Crush™ Co-Wash

Oplossingen tegen droog en pluizig haar

Te maken hebben met droog en pluizig haar kan behoorlijk vervelend zijn, voor zowel de uitstraling en het aanvoelen van je haar. Ontdek de producten die andere klanten hebben gebruikt om op natuurlijke wijze gezond, zacht en glanzend haar te krijgen.

Silky Bamboo Pillowcase, Parelwit
Silky Bamboo Pillowcase, Parelwit
Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Beste producten voor de haargroei

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem voor zowel mannen als vrouwen en het treedt op in verschillende levensfasen. Onze producten hebben duizenden mensen geholpen om dikker haar te krijgen en haaruitval te verminderen. Stimuleer nieuwe haargroei, voorkom haaruitval en behoud gezond haar. Ontdek hieronder de populairste producten om haarverlies tegen te gaan.

Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Conditioner

Gezond haar begint van binnenuit

Haar is het snelst groeiende weefsel in het menselijk lichaam en heeft veel voeding nodig voor de haargroei. Haarsupplementen kunnen bijdragen aan het bereiken van je haardoelen. Sluit je aan bij talloze tevreden klanten en verzorg je haar van binnenuit voor de droom van gezonder haar. Ontdek hieronder onze collectie aan haargroeisupplementen.

Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies For Men

Ook interessant om te bekijken

 • Achter ons logo

  Ontdek het verhaal achter ons logo
  Lees meer
 • Inspire

  Een verzamelplek voor haarliefhebbers!
  Lees meer
 • Video Studio

  Verken onze video studio
  Lees meer