Ga terug

Your hair. Your story.™

22.09.2022. Het begin van een nieuw hoofdstuk

In de afgelopen 5 jaar heeft Hairlust een prachtige ontwikkeling van groei doorgemaakt, als merk en als community. Al meer dan een jaar werken we aan het perfectioneren van de ingrediënten van Hairlust - en we kunnen eindelijk het nieuws onthullen.

Nieuwe uitstraling. Zelfde principes.

Ook heeft ons logo een welverdiende make-over gekregen met als resultaat een nieuwe, frisse uitstraling. Met deze nieuwe uitstraling willen we laten zien en communiceren wat Hairlust vandaag de dag is: tijdloos, unisex en modern. Terwijl we altijd transparant, holistisch en vriendelijk blijven voor iedereen om ons heen. Lees meer over onze kernwaarden hier.

Psst, als je kijkt naar onze shampoo en conditioner - zie je overeenkomsten tussen de verpakking en het logo?

Nieuwe producten. Nieuwe verpakking.

Duurzaamheid is en heeft altijd een grote rol gespeeld in het verbeteren van onze producten. We weten dat onze productverpakking een impact heeft op het milieu, daarom was het voor ons essentieel om milieuvriendelijk materiaal te vinden.

Nu wordt een deel van onze productverpakkingen ook gemaakt met Post Consumer Recycled plastic (PCR). PCR is plastic gemaakt van afval en dat betekent dat er geen nieuwe fossiele grondstoffen nodig zijn om het plastic te produceren. Door dit soort materiaal te gebruiken, in plaats van standaard plastic, draagt het bij aan ons doel om onze CO2-uitstoot te verminderen. We gebruiken gerecycled materiaal dat vervolgens weer gerecycled kan worden.

PCR Plastic

Vergeet daarom niet je plastic te scheiden!

We hebben ook afscheid genomen van onze conditioner pompjes. Nu is de verpakking zacht genoeg om het product uit de fles te knijpen in plaats van te pompen.

Nu uitgebreider. En beter.

We hebben onze bestaande productlijnen verbeterd, nieuwe productlijnen ontwikkeld en onze verpakkingen verbeterd. Al onze producten zijn gemaakt en gevuld met plantaardige en biologisch gecertificeerde ingrediënten. Goed voor jou. Goed voor iedereen.

Split Fix™ - Bescherm je haar tegen gespleten haarpunten en haarbreuk met versterkende en hydraterende producten, voor gezond groeiend en uitziend haar.

Grow Perfect™ - Bestrijd haaruitval door nieuwe haargroei te stimuleren, uitval en haarbreuk te voorkomen en een gezonde uitstraling te behouden.

Curl Crush™ - Krijg glanzender, gladder en meer gedefinieerde krullen met onze producten voor krullend haar. Bovendien zijn ze allemaal Curly Girl Method-approved!

Enriched Blonde™ - Hydrateer, versterk en verhelder jouw haar terwijl je voorkomt dat je haar droog en beschadigd is met gele, koperachtige tinten. Of je nu van nature blond haar hebt of je je haar hebt geblondeerd, deze productlijn is voor jou.

Scalp Delight™ - Reinig, scrub, stimuleer en voed je hoofdhuid met producten die zich speciaal richten op de gezondheid van de hoofdhuid. Geschikt voor alle haartypes.

Wonder Beard™ - Baardverzorging van hoge kwaliteit voor een vollere, dikkere en gezondere baard. De producten in deze lijn zijn gevuld met kalmerende en hydraterende ingrediënten.

Styling - Zie er op je best uit zonder te moeten compenseren voor de gezondheid van jouw haar. Dit doe je met deze styling producten voor een strakke knot, mooie afwerking, volumineus haar, en hittebescherming voor je haar.

Bamboo Bedding & Accessories - Duurzame accessoires voor het zorgvuldig borstelen van je haar en zijdezacht, temperatuur regulerend beddengoed voor je welverdiende schoonheidsslaap.

Wees trots. Laat je haren los.

We hopen dat je onze producten net zo leuk vindt als wij. Aarzel niet om jouw Hair Journey en ontwikkeling te delen met de rest van de wereld. Vergeet niet @hairlust te taggen in je verhaal, zodat we het ook wat liefde kunnen geven. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw verhaal!

tagline