Ga terug

Levering

Levering in Nederland, België en Luxemburg

We bieden gratis bezorging bij bestellingen t.w.v. van minimaal €49 in Nederland (met Post NL of Mondial Relay), België (met Bpost of Mondial Relay) en Luxemburg (DC Postal Service of Mondial Relay). Dit geldt niet in combinatie met een cadeaukaart.

Bij bestellingen onder de €49 zijn de bezorgkosten €4,95. De verwachte verzendtijd is 3-5 werkdagen afhankelijk van de verzendmethode. Alle bestellingen zijn online volgbaar via track&trace.

Levering over de hele wereld

Wij leveren wereldwijd en gebruiken lokale vervoerders. De prijs voor levering in de rest van de wereld varieert. De verwachte levertijd is 2-8 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming, en alle pakketten worden gevolgd. Ga verder naar de kassa om de mogelijke leveringsmethoden en prijzen voor jouw specifieke locatie te zien.

Wanneer je bij jouw bestelling het type levering kiest, ga je ook akkoord met de eisen en voorwaarden die de vervoerder aan de verwerking van de pakketten stelt. Meer informatie hierover is te vinden op de websites van de bezorgdienst zelf.

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek was?

Veelgestelde vragen (FAQ)

Vind de antwoorden op de meest gestelde vragen

Neem contact met ons op

Zie openingstijden en schrijf ons